DIA ESPECIAL

Na Sofía, ha estat la primera en fer els 5 anys i van venir els seus pares a celebrar el seu día especial.
Ens van explicar la seva feina, na Simarà otorrinolaringòloga i n'Antonio ingenier. Vam fer dues activitats molt divertides i vam aprendredre un poquet la seva feina.


En Manu ha fet els 5 anys i ha vingut la seva mare, n'Elisa, a celebrar el seu dia especial.
Ens ha ensenyat a fer unes galetes boníssimes!!
Gràcies Elisa i Manu!!
N'Arturo ha fet 4 anys i han vingut els seus pares a fer el seu dia especial. N'Arturo,el seu papà ens ha explicat que és arquitecte i com és dissenyen les cases. Ha estat molt divertit!!
Hem pogut construir la nostra casa.
Gràcies Arturo i Sara!!

En Lionell ha fet 4 anys i ha vingut la seva mare, na Thalia i hem fet una manualitat de Nadal molt xula.
Gràcies Thalia!! Na Mireia ha fet els 4 anys i ha vingut na Carmen , la seva mare a celebrar-ho. Hem fet sessió de peluqueria, primer per començar un massatge al cap, després na Carmen ens ha pentinat i per finalitzar als fillets els hi ha posat gomina de colors i a les filletes una metxa.
MOLTES GRÀCIES!! QUINA XALADA!!
El primer d'aquest curs en fer el seu aniversari ha estat N'Aimar,MOLTES FELICITATS!!.
per celebrar aquest dia tan especial, va venir na Lali, la seva mare .Ens va dur unes fotos de quan n'Aimar era petit i ens va explicar tot el que li agrada fer a ell.
MOLTES GRÀCIES!!


Na Claudia també ha fet 4 anys i per celebrar-ho van venir els seus avis i la seva besàvia a fer una activitat dels vaixells.Ens van regalar un capell de mariner i vam pintar diferents tipus de vaixells.
MOLTES GRÀCIES!! VAM XALAR MOLT!!
N'Alberto ha fet els 4 anys i ha vingut el seu pare a explicar-nos la seva feina. És polícia de la científica i ens ha explicat moltes coses interessants sobretot per a que sempren les emprentes dactilars, vam poder fer les nostres i també vam fer un carnet de policies.
MOLTES GRÀCIES!! HEM XALAT MOLT!!En Gerard també ha celebrat el seu dia especial, van venir els seus pares i vam recrear un aeroport i ens vam anar amb s'avió a Barcelona.
QUINA XALADA!! MOLTES GRÀCIES!!
No hay comentarios:

Publicar un comentario